Galatasaray, gelecek vaad eden genç yetenek Barış Alper Yılmaz'ın 2027'ye kadar olan yeni sözleşmesini duyurdu. Napoli ve Aston Villa gibi kulüplerin ilgisini çeken 23 yaşındaki oyuncu için transfer pazarı hareketlendi. Sarı-Kırmızılılar, Barış Alper'in potansiyelini yüksek bir bedelle değerlendirmeyi planlıyor.

Galatasaray, genç yetenek Barış Alper Yılmaz ile geçtiğimiz günlerde 2027'ye kadar yeni bir sözleşme imzaladı. Performansıyla dikkat çeken genç oyuncu için ara transfer döneminde Napoli'nin 13 milyon euroluk teklifinin reddedildiği ve milli futbolcunun transfer görüşmelerini EURO 2024'ten sonra yapmayı planladığı öne sürüldü.

Mersin İdman Yurdu, Ankara Demirspor’a 5-2 Yenildi Mersin İdman Yurdu, Ankara Demirspor’a 5-2 Yenildi

Hürriyet'in haberine göre, son olarak 23 yaşındaki futbolcu için Aston Villa'nın 18 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ve Galatasaray yönetiminin 25 milyon euro talep ettiği kaydedildi. Barış Alper, Sarı-Kırmızılılara 2.1 milyon euroya mal olmuştu ve tahminlere göre bu transferden en az 15 kat kar edileceği belirtildi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 49 maçta 5 farklı mevkide forma giyen Barış Alper, 6 gol atıp 9 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Merkezi