Devrim Kartal

Soma Faciasının 10. Yılı: Acılar Unutulmadı Soma Faciasının 10. Yılı: Acılar Unutulmadı

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Büyük Erkekler ve Kadınlar Bocce Petank Türkiye Şampiyonası'nda Mersin'i temsil eden  Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Erkeklerde Şampiyon, Kadınlarda Türkiye 3'üncüsü oldu.

22 - 28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler (Kadın-Erkek) Petank Şampiyonası'na 81 ilden 1250 sporcu katıldı. Kemer Belediyesi Bocce Sahası'nda gerçekleşen etkinlik, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TUBDF) tarafından organize edildi. Müsabakalar, 22-24 Nisan tarihleri arasında küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde, 24-28 Nisan tarihleri arasında ise büyükler kategorisinde yapıldı.

G M P5Qg V X A A Avt W4

Mersin Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Büyük Erkekler ve Kadınlar Bocce Petank Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

Erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu olan takım, kadınlar kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü oldu. Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, dereceye giren sporcular Yusuf Ekinci, Mesut Duruk, Rıdvan Kırmızıçolak ve Gülçin Esen ile antrenör Niyazi Kutlay'ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Editör: Devrim Kartal