Kadri Duman

Gipsy Kings, Türkiye'ye Geliyor Gipsy Kings, Türkiye'ye Geliyor

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, heyecan verici bir duyuru yaparak Mersin Turizm Fuarı'nın kapılarını ziyaretçilere açacağını duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, 17-19 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerle ilgili detaylar paylaşıldı.

Mersin Turizm Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mersin'in turizm potansiyelini ve çeşitliliğini sergilemek için bir platform oluşturacak. Etkinlik, turizm sektöründen katılımcıları, seyahat acentelerini, otel ve konaklama işletmelerini, turizm destinasyonlarını ve daha birçok turizm aktörünü bir araya getirecek.

Fuar kapsamında, Mersin'in tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve gastronomik lezzetleri tanıtılacak. Ayrıca, seyahat ve turizm ile ilgili yeni trendlerin ve teknolojilerin de ele alınacağı paneller, seminerler ve sunumlar düzenlenecek.

Mersin Turizm Fuarı, şehrin turizm potansiyelini artırmak ve turizm sektörüne ivme kazandırmak amacıyla düzenleniyor. Bu etkinlik, Mersin'in turizm alanındaki gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, bölgenin tanıtımına da önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

G L Ci Kgz Xg A A6M8Q

Kaynak: İMECE GAZETESİ