KPSS Başvuruları Başladı KPSS Başvuruları Başladı

Devrim Kartal

Haftanın öne çıkan etkinlikleri arasında, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışması büyük ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bayram sevincini öğrencilerle paylaşarak yönetici koltuğunu simgesel olarak Ceren İdil Aydın'a devretti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “23 Nisan 1923 İnsan” konseri ise bayram coşkusunu artırdı.

Ayrıca, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına ait askeri gemiler, öğrencilere açılarak denizcilik alanında bilgilendirici bir deneyim sunmuş oldu. Erdemli'de ‘Kahve Bahane’ projesi ve Ayşe Ecevit Masal Evi'nde düzenlenen “Dünden Bugüne Oyun Şenlikleri” etkinliği ile çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un, Ticaret İl Müdürü Ferhat Sümer’i ziyareti ve müzik ile sahne sanatları eğitimi gören öğrencilere yapılan ziyaretler de haftanın dikkat çeken diğer faaliyetleri arasında yer aldı.

Kaynak: Devrim Kartal