Teknolojik Atıklar Geri Dönüşüm İle Giysiye Dönüştü Teknolojik Atıklar Geri Dönüşüm İle Giysiye Dönüştü

Başrollerinde ünlü oyuncuların yer aldığı ve bilim kurgu türünde izleyicileri büyüleyen Netflix’in son bombası 3 Cisim Problemi, yayınlandığı günden itibaren rekorlar kırıyor. Dev bütçesi, etkileyici görsel efektleri ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken dizi, izleyicilerin akıllarını başlarından alıyor.

NETFLIX REKORLARINI ALT ÜST ETTİ

shiftdelete.net'teki habere göre 3 Cisim Problemi, Çinli yazar Liu Cixin‘in aynı adlı çok satan romanından uyarlanmıştır. Bilim kurgu ve felsefi temaları ustalıkla harmanlayan dizi, yakın gelecekte geçen bir zaman diliminde, insanlığın Dünya dışı zeki yaşam formlarıyla karşılaşmasını konu alıyor. Ancak karşılaşmanın getirdiği sonuçlar ve ortaya çıkan sorular insanlığı sarsacak boyutlara ulaşıyor.

Dizide uluslararası bir bilim komitesinde çalışan bir kadın bilim insanı, gizemli bir fenomeni çözmek üzere görevlendirilir. Bu fenomen, üç yıldızın etrafında dönen ve yörüngeleri düzensiz bir şekilde değişen bir gezegen sistemidir. Ancak, bu sıra dışı durum, insanlığın bildiği fizik yasalarını altüst eden bir gerçekliği de beraberinde getirir. Zamanla bu keşif Dünya’nın kaderini belirleyecek bir sınav haline gelir.

Kaynak: İMECE GAZETESİ