Vahap Şehitoğlu, Başkan Yıldız’a Karşı Cephe Aldı Vahap Şehitoğlu, Başkan Yıldız’a Karşı Cephe Aldı

Tuğçe Dokumacı

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mersinli Ahmet İlkokulu öğrencilerinden, düzenlenecek etkinliğe dair davet aldığını bildirdi. Özyiğit, öğrencilerin Anneler Günü için okullarında sergileyecekleri "Masal Masal İçinde" oyununa davet edildiğini belirtti.

Özyiğit, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bugün çok tatlı mektuplar aldım. Mersinli Ahmet İlkokulu öğrencileri, Anneler Günü için okullarında sergilenecek olan "Masal Masal İçinde" oyununa bizi de davet ettiler. Bu güzel mektubu bize ileten değerli sınıf temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 13 Mayıs Pazartesi günü orada olacağım."

Mersinli Ahmet İlkokulu 1/D Sınıfında öğrenim gören Firdevs Kurtcu ve Beren Duru Efe'den Abdullah Özyiğit'e gelen davet şu şekilde: 

"Sayın Belediye Başkanımız ‘Abdullah Özyiğit’

12 Mayıs pazartesi günü okulumuz Mersinli Ahmet İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan “Masal Masal İçinde” adlı anneler günü kutlaması tiyatro gösterimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. "

Özyiğit'in bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öğrencilerin samimi daveti, Başkan Özyiğit'in de katılımıyla daha da anlamlı hale gelecek.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı