Tuğçe Dokumacı

DEM Parti Akdeniz Belediye eş başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız seçim çalışmaları kapsamında İmece gazetesini ziyaret etti. Ziyaretinde Akdeniz ilçesinin sorunlarına değinen Sarıyıldız, “Hizmet için geliyoruz, eksikleri farkındayız. Projelerimiz ile Akdeniz’i sosyal ve ekonomik olarak daha yaşanabilir bir ilçe yapma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

DEM Parti Akdeniz Belediye eş başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız seçim çalışmaları kapsamında Mersin’in yerel medyasına ziyaretlerini sürdürüyor. İmece gazetesine yaptığı açıklamada Akdeniz İlçesinde olan sorunlara değinen Sarıyıldız, “Akdeniz, Mersin’in ve Türkiye’nin mozaiği diyebileceğimiz, farklı kültürlerin, dillerin, yaşamların olduğu ve bu yaşamların birlikte huzur içinde yaşamaya değer olduğu önemli bir ilçemiz. Bu ilçemizde birçok sorun var. Mevcut belediyenin ayrıştırıcı hizmetleri, israf politikası ve gelişmeye yönelik vizyon bakışındaki eksiklik her alanda sorunlarla kendini göstermektedir” İfadelerini kullandı.

Akdeniz belediyesi seçim sürecine değinen Sarıyıldız, “Kazanacağız, buna yürekten inanıyoruz. Hizmet için geliyoruz. Bu süreçte bize karşı ortaya atılan iddialara karşı Akdeniz belediyesinin her emekçisine diyoruz ki  bu iddialar asılsızdır. İşten çıkarma gibi süreçler kesinlikle söz konusu değildir. Kendileri kazandıklarında birçok arkadaşın birimini değiştirme ve birçok insanı işten çıkarma gafletinde bulundular. Biz her belediye emekçimiz ile beraber Akdeniz için hizmet mottosunda birleşeceğiz” dedi.

Planlanan projelere değinen Sarıyıldız, “Akdeniz’de yaşayan her bir vatandaşın sosyal olarak vakit geçirebilmesi için başka ilçelere gitmesi bir sorundur. Bu sorun Akdeniz’de sosyal tesislerinin yeterli olmamasından kaynaklanmaktadır. Bu noktada Akdeniz’de sosyal tesisler kurarak vatandaşın buralarda güzel vakitler geçirmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Gençler için yeni, ulaşılabilir, ekonomik ve sosyalleşme odaklı bu tesisler ayrıca her yaştan vatandaşımız içinde büyük önem arz etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Akdeniz’in altyapı sorunlarına da değinen Sarıyıldız, “Akdeniz’in bazı mahallelerinde hala altyapı gitmiş değil. Kanalizasyon sorunları devam eden mahallelere yönelik bu sorunların çözümü için Büyükşehir belediyesi ile iletişim halinde olacağız. Ayrıca Akdeniz’in gelişmesi noktasında yatırım yapacak ve destekte bulunacak herkes ile irtibat halinde olacağız. İlçe belediyesini aşacak konularda Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalar yürütmek, iletişimde kalmak Akdeniz’in gelişmesi açısından büyük bir önem arz etmektedir” dedi.

Mezitli Belediyesi'nden MSK Maçına Ücretsiz Servis Mezitli Belediyesi'nden MSK Maçına Ücretsiz Servis

Tyujsrtyhrt

Kaynak: İmece Gazetesi