10. Kulübeye Tıklat (Knock at the Cabin)

"Kulübeye Tıklat", keyifli başlayan tatilleri, kapılarında dört yabancının bitmesiyle kabusa dönen bir ailenin hayatına odaklanıyor.

Eric ve Andrew, evlatlık kızlarıyla Wen ile birlikte New Hampshire kırsalındaki ücra bir kulübede tatile çıkar. Onların hayatı, silahlı dört yabancı tarafından rehin alınmalarıyla bambaşka bir hal alır. Aileden, kıyametin önlenmesi için zorlu bir seçim yapması istenir. Dış dünya ile bağlantıları olmayana aile üyeleri, her şeylerini kaybetmeden önce zor bir karar vermek zorundadır.

9. Godzilla Minus One

Film, II. Dünya Savaşı sonrası toparlanmaya çalışan Japonya'da atom bombasının etkisiyle evrimleşmiş Godzilla'nın ortaya çıkması sonrası yaşananları konu ediniyor.

8. Huesera: The Bone Woman

Film, uğursuz bir varlık tarafından lanetlenen ilk çocuğunu bekleyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. 

7. Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter)

Film, Londra'ya özel bir kargo taşımak için kiralanan Rus yelkenlisi Demeter'da yaşanan olayları konu ediyor.

6. El Conde

Pablo Larraín imzalı karanlık taşlamada Augusto Pinochet, ölmeye hazır bir vampirdir. Ancak etrafındaki akbabalar, onun son bir ısırık almadan gitmesine izin vermez.

5. Infinity Pool

İzole bir ada tatil beldesinde kalan James ve Em, el değmemiş kumsallar, olağanüstü personel ve güneşin tadını çıkararak mükemmel bir tatil geçirir. Ancak baştan çıkarıcı ve gizemli Gabi'nin rehberliğinde tatil yerlerinin dışına çıkarlar ve kendilerini şiddet, hazcılık ve anlatılmamış korkuyla dolu bir kültürün içinde bulurlar. Trajik bir kaza, onların hayatını tamamen değiştirirek onları suça karşı sıfır tolerans politikasıyla karşı karşıya bırakır. Kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulan James ve Em, ya onları idam edecek ya da kendi ölümlerini izleyeceklerdir.

4. Enys Men

Film, 1973 yılında Cornish kıyısının yakınında ıssız bir adada geçmektedir. Bir vahşi yaşam gönüllüsünün nadir bulunan bir çiçeğin üzerine yaptığı gözlemler metafiziksel bir yolculuğa dönüşür. İzleyici ise neyin gerçek neyin kabus olduğunu sorgulamaya bırakılır.

3. No One Will Save You

Film, çevresine yabancılaşmış, yaratıcı ve yetenekli bir genç kadın olan Brynn Adams'ı (Kaitlyn Dever) odağına alıyor. Yalnız ama her zaman umutlu olan Brynn, teselliyi büyüdüğü evin duvarları arasında buluyor; ta ki bir gece kesinlikle dünya dışı davetsiz misafirlerin tuhaf sesleriyle uyanana kadar.

Hayata Vedasının 8'inci Yılı: Bu Dünyadan Bir Tarık Akan Geçti Hayata Vedasının 8'inci Yılı: Bu Dünyadan Bir Tarık Akan Geçti

2. When Evil Lurks

Pedro ve Jimmy kardeşler, yakınlardaki bir çiftlik evinde şeytani bir enfeksiyonun büyüdüğünü keşfettiklerinde kurbanı topraklarından çıkarmaya çalışırlar. Uygun şeytan çıkarma ayinlerine uymayan bu kişilerin eylemleri, istemeden de olsa kırsal topluluklarında bir mal mülk salgınını tetikler.

1. Skinamarink

İki çocuk gece yarısı uyandığında babalarının kayıp olduğunu ve evlerindeki tüm pencere ve kapıların kaybolduğunu görürler. Tuhaf durumla başa çıkmak için ikili, oturma odasına yastık ve battaniyeleri ile gelerek orada birlikte uyumaya karar verirler.

Kaynak: Haber Merkezi