2024 yılı, astrolojik anlamda pek çok köklü değişimin gerçekleştiği bir yıl olarak görülüyor. Hayatımızın hemen her alanında değişimi iliklerimizde hissedeceğimiz bu sene içerisinde şansımızın döneceği bazı önemli günler de bulunuyor.

18 MAYIS EN ŞANSLI GÜNÜMÜZDÜ! 

Bu yılın en şanslı olarak kabul edilen gününü farkında dahi olmadan geride bırakmış durumdayız. Güneş ve Jüpiter'in kavuştuğu bu özel günde dilediğimiz, içimizden geçirdiğimiz ne varsa aslında kollektifte bunun meyvelerini topluyoruz.

Peki, 18 Mayıs'ı kaçırdık diye şansımız dönmeyecek mi? Elbette hayır! Astrologlara göre bu yıl içerisinde şansımızın ve bereketimizin artacağı farklı günler de var. İşte astrolojik olarak en şanslı günlerimiz...

BU TARİHLERİ KAÇIRAN BİN PİŞMAN OLACAK! 

Astrologların incelemelerine göre yalnızca 18 Mayıs değil, şansımızın döneceği daha farklı tarihler de bulunuyor. Özellikle 1 Mart, 14 Ekim ve 7 Ağustos da 2024'ün en şanslı olarak değerlendirilen günleri arasında yer alıyor.

Taşınma, mal-mülk edinme, evlenme, araba alma gibi gündemlerin yoğun yaşanacağı bu günlerde bolluk bereket enerjisi hakim olacak.

Merkür Retrosu Bitti Mi ? Merkür Retrosu Bitti Mi ?

HANGİ BURÇLARIN ŞANSI DÖNECEK? 

Astrolojik şans göstergeleri kişisel haritalarımıza göre farklı etkiler sunabiliyor. Bu nedenle en şanslı burçlar diyerek doğrudan bir grup vermek mümkün değil. Ancak 18 Mayıs ve sonrası yılda yalnızca bir kez olan Boğa kavuşumunu bizlere yaşattı. Bu gün nedeniyle toprak grubu olan Boğa, Başak ve Oğlak burçları 2024'ün ilk yarısında şanslı kabul ediliyordu.

2024'ün ikinci yarısı ise yengeç ve balık burçları için daha şanslı geçebilir. Yine de kesin yorumlarda bulunmadan önce kişisel haritaları incelemek ve şans göstergelerini harita özelinde değerlendirmek gerekir.

2024 YILININ EN ÖNEMLİ ASTROLOJİK TARİHLERİ NELER? 

Yeni başlangıçlar, anlaşmalar, kariyer adımları, aşk hayatında ciddileşmeler ve çok daha fazlası için astrolojinin ışığından faydalanılabiliyor. 2024 yılında şansı elde etmek ve çok daha fazla imkana erişmek için özellikle şu tarih aralıklarını iyi değerlendirmeye dikkat etmelisiniz:

  • 1, 2 ve 8, 22, 24 ve 28 Mart
  • 18, 19, 20, 21 Nisan
  • 11-31 Mayıs aralığı
  • 4, 5 ve 6 Haziran
  • 8 Temmuz
  • 7 ve 14 Ağustos
  • 14 ve 15 Eylül
  • 4, 6, 14 ve 17 Ekim
  • 22 Kasım
Kaynak: Haber Merkezi