Yeniay Dönemi Burçları Nasıl Etkileyecek: Zorluklar, Sorumluluklar... Yeniay Dönemi Burçları Nasıl Etkileyecek: Zorluklar, Sorumluluklar...

27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen Yengeç dolunayına Satürn ve Jüpiter'den güzel destekler var. Şimdi bu dolunayın detaylarına birlikte göz atalım. 

Yengeç dolunayı zamanı; Yengeç burcunun sembolize ettiği konular gündem maddelerimiz olur. Yengeç burcu ise astrolojide; güvenlik duygusu, ailevi her türlü konu, barınma ihtiyacı, üreme, beslenme, anılar, eski konular, yaşam kökleri ile ilgili konular olacaktır. Genel olarak hayatımızda bu konular ön planda olmaya başlar. Özellikle Satürn'ün güzel desteği ile duygusal açıdan kendimize çeki düzen vermek, uzun süredir görüşmediğimiz insanlarla bir araya gelerek ilişkileri pekiştirmek, eskiler yad etmek, evimize yaşam alanımıza çeki düzen vermek için güzel bir dolunay olacak.

Bu dolunayda Merkür retro olacak. Bu yüzden ev, aile, kariyer, bütçe hesaplamaları, taşınma, yer değiştirme, gayrimenkul alım-satım gibi konularda birtakım aksaklıklar, gecikmeler söz konusu olabilir. Aklımızla – duygularımız arasında kalabilir, karar vermekte zorlanabiliriz.

Kaynak: İmece Gazetesi