Mersin AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantının amacının partinin yerel düzeydeki hedeflerini belirlemek, mevcut çalışmaların değerlendirilmesi ve gelecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Güler  Yüksekdağ, açılış konuşmasında, AK Parti’nin kadın kollarının önemine vurgu yaparak, "Kadınlarımızın siyasetteki rolü her geçen gün artıyor. Bizler, bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeliyiz." dedi.

CHP YÖNETİCİLERİ MERSİN'DE BELEDİYELERLE UYUM VE VERİMLİLİĞİ TARTIŞTI CHP YÖNETİCİLERİ MERSİN'DE BELEDİYELERLE UYUM VE VERİMLİLİĞİ TARTIŞTI

Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Ayşe Tülay Ertürk ise, teşkilat çalışmaları ve bölgesel projeler hakkında bilgi vererek, "Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Her birimizin katkısı, partimizin başarısı için hayati öneme sahip." şeklinde konuştu.

AK Parti  Kadın Kolları İl yönetim kurulu üyeleri, bölgelerinde ihtiyaç duyulan sosyal projeleri, kadın istihdamını artırmaya yönelik programları ve gençlik faaliyetlerini dile getirerek, bu konularda yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir sundular.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı