• USD 32,41
  • EUR 34,79
  • ALTIN 2.395,94
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.779
13 saat önce Genel

Yunanistan'ın Tesalya bölgesi, Mora Yarımadası ve Ege adalarında bu yıl, 2010'dan bu yana en sıcak nisan ayının yaşandığı bildirildi.

13 saat önce Genel

Çin'in Guangdong eyaletinde bir otoyolun çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 48'e yükseldi.

13 saat önce Yurttan

Hatay'da depremde vefat eden kardeşinden kalan mirasa sahip çıkan Hülya Çıtak, 500 bin dolarlık borç senediyle birlikte konuyu yargıya taşıdı. İddialara göre kardeşinden kalan 300 milyon TL’lik mirasa sahip çıkmak isteyen Çıtak, sahte olduğunu düşündüğü senedin iptal edilmesini istiyor.

13 saat önce Asayiş

Adana’da dün akşam Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan kişi bugün sabah saatlerinde dalgıç polisler tarafından ölü olarak bulundu.

13 saat önce Siyaset

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yayınlanan bir raporda, İsrail’in bombardımanları sonucu yerle bir olan Gazze’deki konutların yeniden inşasının 80 yıl sürebileceği belirtildi.

13 saat önce Asayiş

ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın ailesinin talebi üzerine mezarı açılıp yeniden otopsi yapılacak.

13 saat önce Genel

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 188'e yükseldi.

13 saat önce Ekonomi

Standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,1 azalışla 2 milyon 428 bin lira oldu. Standart altının kilogram fiyatı salı gününü 2 milyon 430 bin liradan tamamlamıştı.

13 saat önce Gündem

YSK, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin kesin sonuçlarını 6 Mayıs'ta açıklayacak. YSK'nın daha önce karar verdiği 7 yerdeki seçimler, 2 Haziran Pazar günü yenilenecek.

13 saat önce Özel Haber

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Mersin Emek ve Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen kortejde işçilerle birlikte yürüdü. İşçilerin bayram coşkusuna ortak olan ve taleplerine destek veren Başkan Abdullah Özyiğit, “1 Mayıs’ta emekçinin emeğinin hakkını alamadığını haykırmak için buradayız.” dedi.