Tuğçe Dokumacı

Eğitimleri Başarıyla Tamamlayan Kursiyerler Düzenlenen Törenle Sertifikalarını Aldı Eğitimleri Başarıyla Tamamlayan Kursiyerler Düzenlenen Törenle Sertifikalarını Aldı

 Ekipler, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazar yerleri, cadde ve sokaklar, parklar düzenli olarak yıkanarak temizlenirken, "Çöp Taksi" hizmeti ile de tonlarca çöp ve atık ilçenin sokaklarından toplanıp bertaraf ediliyor. Bu kapsamda, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamak için yoğun bir çaba sarf ediliyor.Akdeniz Belediyesi, çöp toplama hizmetiyle sınırlı kalmayarak, sokaklardaki çöp konteynırlarının da düzenli temizliğini ve dezenfeksiyonunu sağlıyor. Bu çalışmalarla kötü koku ve haşere sorunlarının önüne geçilerek, halk sağlığının korunmasına yönelik önemli adımlar atılıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların daha temiz ve yaşanabilir bir çevrede hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akdeniz Belediyesi, çevre temizliği konusundaki bu hassasiyeti ile bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Temiz bir Akdeniz için yapılan bu çalışmalar, belediyenin çevreyi koruma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı