Astroloji

Astrolog Dinçer Güner'in son yorumu: Geçmişte yaşadığımız yaralar alevlenebilir!

Astrolog Dinçer Güner 15 Aralık burç yorumlarını paylaştı. Güner, "Yaraları iyileştirme zamanı" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

Abone Ol

"Mars ile Şiron arasında üçgen açı oluşacak ve etki süresi 2 gün.

Kişisel zorluklar ve derin yaralar yüzeye çıkabilir. Geçmiş travmalar ve acılar, şu anki hareketlerimizi etkileyebilir ve duygusal reaksiyonlara neden olabilir. Kendimizi güçsüz veya yetersiz hissedebiliriz ve bu durum, cesaretimizi sınayabilir. İçsel iyileşme ve farkındalık sürecine adım atabiliriz. Yaralı yönlerimizle yüzleşerek, öğrenme ve büyüme şansı elde edebiliriz. Mars'ın etkisiyle, enerjimiz ve tutkumuz artabilir. Ancak bu enerji, kontrolden çıkabilir ve aniden patlamalara yol açabilir.

Geçmişte yaşadığımız yaralar yeniden alevlenebilir. Bu durum, eski duygusal meselelerle yüzleşmeyi ve onları iyileştirmeyi gerektirebilir. Kazalara, düşmelere, çarpmalara, kesiklere, yanıklara dikkat etmemiz gerek. Kendinize olan güveninizi artırarak, hayatınızı daha cesur ve kararlı bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Geçmişte yaşanan travmatik deneyimlerle yüzleşme ve onları iyileştirme fırsatı sunar.

Geçmişte yaşanan acıları ve korkuları anlamak ve kabul etmek, içsel iyileşme sürecine katkı sağlayabilir. Fiziksel aktiviteler ve spor yapmaktan zevk almanızı teşvik eder. Bedeninizi güçlendiren ve enerjinizi dengeleyen aktivitelere yönelerek içsel dengeyi bulabilirsiniz. Tedavi, ameliyat gibi konularda gündeme gelebilir.