Gündem

Bozan'dan Vali Pehlivan'a cevap

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın, “O Bozan sokak sokak dolaşıyor, yarın bir gün başına bir şey gelecek' sözlerine karşılık olarak “ Bugünden sonra herhangi bir çalışma arkadaşımızın tırnağına zarar gelirse bunun sorumlusu Mersin Valisidir' dedi.

Abone Ol

Milletvekili Bozan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Toroslar ilçe binasında bir basın açıklaması yaparak Vali Pehlivan'a cevap verdi. Gerçekleştirilen açıklamaya Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, HDP Mersin İl ve ilçe eş başkanları da katıldı.

'ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZIN TIRNAĞINA ZARAR GELİRSE BUNUN SORUMLUSU MERSİN VALİSİDİR'

Vali Ali Hamza Pehlivan'ın, Milletvekili Ali Bozan için, 'O Bozan sokak sokak dolaşıyor, yarın bir gün başına bir şey gelecek' sözlerine Bozan'dan cevap geldi.

'Mersin Valisi, çalışmalarımızı tartışmak senin haddine değil' diyen Vekil Bozan, 'Partimiz bu ülkenin ve şehrinin üçüncü büyük partisidir ve bu partinin seçilmiş vekilinin adını uygunsuz sözler söylemek senin haddine değil. Biz senin mesajını aldık. Senin mesajına vereceğimiz cevap; bugünden sonra daha fazla halkla iç içe olmaktır. Bu çalışmalarımız sizi rahatsız ediyorsa, rahatsız etmeye devam edeceğiz. Korkmuyoruz, geri adım atmayacağız. Bugünden sonra herhangi bir çalışma arkadaşımızın tırnağına zarar gelirse bunun sorumlusu Mersin Valisidir' ifadelerini kullandı.

KOCA; 'BİZLER HALKLA BERABER HALK İÇİN ÖRGÜTLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

HDP Toroslar ilçe binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında, Vali Pehlivan'a bir tepki de Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca'dan geldi. Koca, 'Bizler atanmışların seçilmişler hakkında konuşmasını kabul etmiyoruz' diyerek şu ifadeleri kullandı: 'Seçimlerden bu yana halkın vekili olarak sokakta sürdürdüğümüz çalışmalardan atanmışlar rahatsız olmuş. Halkın iradesiyle seçilmiş milletvekiline liyakatsiz konuşmalar yapma halini kendisinde bulabiliyor. Bizler atanmışların seçilmişler hakkında konuşmasını kabul etmiyoruz. Bizler halkla beraber halk için örgütlenmeye devam edeceğiz, bu faşist yönetimlere de halka beraber cevap vereceğiz' şeklinde konuştu.