Ege Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Sıcaklık iç kentlerde 27-28 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Cuma gününden itibaren yer yer doğu kentlerde sıcaklıklar 36-37 derecelere çıkmaya hazırlanıyor.

İç Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü var. Sıcaklık bölgede 29-30 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü yer yer 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

Nahit Eren, Narin'in Ölümüyle İlgili ATK Raporunun Detaylarını Paylaştı Nahit Eren, Narin'in Ölümüyle İlgili ATK Raporunun Detaylarını Paylaştı

Karadeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olurken bölgenin kalanında parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeyinde 22-23 derecelik sıcaklıkla yağışlı bir hava var. Bölgenin kalanında ise parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi önümüzdeki üç günlük dönemi parçalı ve az bulutlu bir hava ile geçiriyor. Sıcaklık ise bu dönemde en yüksek 35-36 derecelerde ölçülecek.

Editör: Haber Merkezi