10. Great Expectations

Dizi, köyünde acılı bir çocukluk geçiren Pip'in esrarengiz bir mirasa konması sonucu başından geçen macerayı konu alıyor.

9. True Lies

Rutininden sıkılan bir öğretmen olan Helen, sıradan görünen kocasının olağanüstü bir ikili hayat sürdüğünü öğrenince şaşkına döner. Harry, aslında olağanüstü yeteneklere sahip uluslararası bir casustur. Helen, bir yandan evliliklerini ayakta tutarken bir yandan da dünyayı kurtarmak için Harry ile birlikte çalışmaya başlar.

8. Django

Django, 1800’ün sonlarında Teksas’ta, kaybettiğini düşündüğü kızını arayan bitkin bir kovboyu takip ediyor.

7. Velma

Dizi, akıldan çıkmayan suçları ve hayaletleri araştıran Velma Dinkley'in hikayesini konu ediyor.

6. Muted

Sergio, anne babasını öldürdüğü günden beri konuşmamıştır. Aradan geçen altı yılın ardından bir psikiyatrist, sıra dışı bir soruşturmayla yaşananları ortaya çıkarmaya çalışır.

5. Alert: Missing Persons Unit

Nikki Parker'ın, kayıp oğlunu ararken diğer insanlara sevdiklerini bulmalarında yardımcı olmak amacıyla Philadelphia Polis Departmanı'nın Kayıp Şahıslar Birimine katılmasını konu alıyor.

4. Obsession

Londralı saygın bir cerrahın, oğlunun nişanlısıyla olan yasak ilişkisi zamanla erotik bir saplantıya dönüşürken hiçbirinin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

3. Gotham Knights

Batman kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürülünce Gotham Polis Departmanı ilk olarak ezeli düşmanları ve onların çocuklarının peşine düşüyor.

2. The Idol

The Idol, aynı zamanda kült bir lider olan Los Angeles'lı bir kulüp sahibiyle romantik bir ilişkiye giren bir kadın pop şarkıcısının hikayesini konu ediyor.

1. Kraliçe Kleopatra

Canlandırmalar ve uzmanlarla yapılan röportajlar içeren belgesel-drama, Mısır'ın son firavunu Kleopatra'nın tahtını, ailesini ve mirasını koruma mücadelesini konu alıyor.

New York Metropolitan Sanat Müzesi’nden Yıldız Holding’e ziyaret New York Metropolitan Sanat Müzesi’nden Yıldız Holding’e ziyaret

Mısır'ın son firavununu siyah bir kadın olarak gösteren belgesel üzerine Mısırlı yetkililer Kleopatra'nın "açık tenli" olduğunu öne sürdü. Netflix'te yayınlanan dizide Kleopatra'nın siyah olarak gösterilmesi üzerine Mısır, yazılı bir açıklama yaparak dizinin yayınlanmamasını talep etti. 

Editör: Devrim Kartal