Seren SABUNCU

Cumhuriyet Halk Partisi’nde en çok merak edilen yerler arasında olan Mersin’de adaylar açıklandı. Büyükşehir’de yeniden Vahap Seçer denilirken Başkan Seçer’in A takımı da ilçe belediyelerinde aday gösterildi.

toroslar-belediye-baskan-aday-adayi-sinan-koc-1

SEÇER’İN A TAKIMI SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi, Mersin Belediye Başkan adaylarını belirlerdi. Mezitli Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nde değişikliğe gidilirken Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile yeniden devam etme kararı verildi. Şimdi gözler CHP’nin açıklamadığı merkez ilçeler Toroslar ve Akdeniz’e çevrildi. Buraların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.  CHP, Yenişehir Belediyesi Başkanı Abdullah Özyiğit ile yeniden devam etti kararı verirken Tarsus’ta mevcut başkan Haluk Bozdoğan yerini Ali Boltaç, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yerini ise Ahmet Serkan Tuncer aldı. CHP Mersin’de Mut Belediyesi Başkan Adayı Gülsüm Kevser, Çamlıyayla Belediyesi Başkan Adayı Gülay Şimşek ile 2 kadın aday bulunuyor.

CHP’nin diğer ilçe başkan adayları şöyle;

Anamur Belediyesi Başkan Adayı: Durmuş Deniz

İYİ Parti'de İstifa Dalgası: 'Bir El Sürekli Partiyi Aşağı Çekiyor' İYİ Parti'de İstifa Dalgası: 'Bir El Sürekli Partiyi Aşağı Çekiyor'

Aydıncık Belediyesi Başkan Adayı: Özkan Kılıçarpa

Bozyazı Belediyesi Başkan Adayı: Baykal Arıdeniz

Erdemli Belediyesi Başkan Adayı: Mehmet Mavi

Gülnar Belediyesi Başkan Adayı: Bayram Ali Dede

Silifke Belediyesi Başkan Adayı: Dr. Mustafa Turgut

Vahap_Seçer_1 unnamed-2

yDYR9bIA_400x400 Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Kaynak: Seren Sabuncu