Kadri Duman

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çukurova Basketbol, 21. Haftada Nesibe Aydın GSK ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde, Çukurova Basketbol kulübü, taraftarlarını desteklemeye ve takıma sahip çıkmaya çağırdı. Kulüp, taraftarlarına maça kolay ulaşım imkanı sağlamak için ücretsiz servis hizmeti sunacağını duyurdu.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Rauf Denktaş Parkı'ndaki Yenileme Çalışmalarını İnceledi Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Rauf Denktaş Parkı'ndaki Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ücretsiz servisler, maç günü olan Cumartesi saat 17.00'de Mersin'in merkezi noktalarından biri olan Forum AVM Güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı'ndan kalkacak. Servet Tazegül Spor Salonu'na yapılacak bu seyahat, taraftarların maça rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak.

Bu girişim, Çukurova Basketbol'un taraftarlarına verdiği önemi ve maça olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. Kulüp, maçın ücretsiz girişli olacağını ve tüm Mersinlileri bu heyecanlı karşılaşmayı izlemeye davet ettiğini belirtti.

GERgEjXWMDQ5ctu