İsmail Saymaz: "Bu yayına katıldığımdan beri bana mesajlar geliyor. MHP lideri Bahçeli'nin hayatını kaybettiği yönünde iddialar vardı. Ben bunu MHP'li yetkililere sordum. Çünkü ciddiye alınır düzeyde isimler bana yazdılar. MHP'li yetkileler bana, Bahçeli'nin bu akşam genel başkan yardımcısı Fethi Yıldız'la bir etkinliğe katıldığını ve sağlığının gayet yerinde olduğunu bu şaiyanın FETÖ'cüler tarafından çıkarılıp dolaşıma sokulduğunu söylediler. " açıklamasında bulundu.

Diğer yandan, MHP Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa Açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa Açıklaması!

Kaynak: Halk TV