Magazin

Dilan Polat'a 'Enerci' Geldi: Yeni Şarkısı İçin Stüdyoya Girecek

Dilan Polat, tahliyesinin ardından sosyal medya hesabından 'Enerci' dışında yeni bir şarkısı olduğunu açıklamıştı. Dilan Polat, bugün paylaştığı hikayesinde şarkı okuması için stüdyoya gireceğini duyurdu.

Abone Ol

Geçen sene kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yaklaşık 10 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, Ağustos ayında tahliye olmuş, beraberinde eşi Engin Polat'ın da tahliyesi gerçekleşmişti. Sosyal medyada sık sık gündem olan Dilan Polat geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir paylaşım nedeniyle çok konuşulmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşımlarına hız kesmeyen Dilan Polat, geçtiğimiz sene çıkan 'Enerci' isimli şarkısının popülerliği üzerine bir şarkısının daha olduğunu ancak yayınlayamadığını dile getirdi. 

"Geri geldik"

O paylaşımda "Biz yeni gelmedik, geri geldik" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Polat paylaşımlarının devamında ise eşi Engin Polat'ın şarkıyı yayınlamasına izin vermediğini söylemişti.

Stüdyoya giriyor

Bugünkü paylaşımında ise kararlarının değiştiği ortaya çıktı. Dilan Polat paylaştığı storyde "Suçsuzum ben anne, ne olur beni affet." sözlerine sahip şarkıyla kendini paylaşarak altına "Bu şarkı başka şarkı. Bu haftaiçi okunması için stüdyoya gireceğim. Yakında sizlerle" notuyla şarkı seslendireceğini duyurdu.