Trendyol Süper Lig’in 5. hafta maçında Fenerbahçe, yarın saat 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Fenerbahçe son 9 maçı kazandı

İki takım arasında son oynanan müsabaka, geçtiğimiz sezon Kadıköy’de Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya karşı rekabette büyük bir üstünlüğü bulunurken, son yıllarda resmi maçlarda galibiyet serisi elde etti. Sarı-lacivertliler, 8’i lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere son 9 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 

Dzeko ilk 4 haftayı boş geçmedi

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, sezona gollerle başladı. Dzeko, Adana Demirspor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor karşılaşmalarında fileleri havalandırmayı başardı. Dzeko, bu sezon ligde attığı 4 golün yanında, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 gol kaydetti.

Halil Umut Meler düdük çalacak

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü attı, Benfica kazandı! Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçtiler Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü attı, Benfica kazandı! Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçtiler

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

Kaynak: İHA