Gömleklerin yaka kısımları gün içerisinde terleme ve benzeri sebepler ile kirlenebilir. Bu kirler gömlek yakalarında kalıcı sararmalara neden olur. Ya da biz öyle olduğunu düşünürüz. Gömlek yakalarındaki sararmaları tek seferde çıkaracak doğal yöntem bulundu. 

1556117738-299390

Orgazm Olurken Dünyayı Pembe Görüyor Orgazm Olurken Dünyayı Pembe Görüyor

Hayat kurtaran pratik bilgiler arasında yer alan bu doğal yöntemi kullanarak gömlek yakalarını ilk günkü kadar beyaz hale getirebilirsiniz. Gömlek temizliğinin püf noktalarından biri olan yaka temizliğinde kullanacağınız doğal yöntem sararmaları tek seferde ortadan kaldırıyor. İşte gömlek yakalarını beyazdan daha beyaz yapan doğal yöntem:

Gömlek yakalarında ortaya çıkan sararmaları geçirmek için kıyafetin yapısına zarar veren kimyasallar ile uğraşmanıza artık gerek kalmayacak. Doğal yöntemler ile gömlek yakalarındaki sararmaları kolaylıkla geçirebilirsiniz. Gömlek yakalarındaki kirleri temizlemek için tek ihtiyacınız ise beyaz sirke. 

,-5

Asidik yapısı ile doğal bir temizlik ürünü olan beyaz sirkeyi kullandığınızda gömlek yakalarının kısa sürede beyazlığını yeniden kazandığını görebilirsiniz. Beyaz sirke ile gömlek yakalarını beyazlatmak için bir bardak beyaz sirke ve bir bardak suyu karıştırın. Ardından gömleğinizin yaka kısmını karışımı hazırladığınız kaba koyarak 2 saat bu şekilde bekletin. Daha sona gömleği alarak makinenizde normal ayarları ile yıkayın. Kuruyan gömleğinizde sararmalardan eser kalmadığını göreceksiniz.  

beyaz-sirke-ile-temizlik

Kaynak: İmece Gazetesi