Kadri Duman

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte, seçim öncesi işbirliği ve dayanışma amacıyla AK Parti Akdeniz İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Cumhur İttifakı'nın stratejileri ve seçim sürecine dair önemli konularda istişarelerde bulunuldu.

GFPqpW9WEAAu8PY

Ekmek Ve Adalet Komisyonu Üyelerinden İmece Çalışanlarına Ziyaret Ekmek Ve Adalet Komisyonu Üyelerinden İmece Çalışanlarına Ziyaret

Başkan Gültak ve Aday Soydan, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek seçim çalışmaları, projeler ve yerel yönetim konularında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından Başkan Gültak, sosyal medya hesabından, "Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Serdar Soydan ve MHP Akdeniz İlçe Başkanımız Sn. Ali Ateş ile birlikte AK Parti Akdeniz İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Ali Can ve teşkilatımız ile buluştuk." notuyla paylaşımda bulundu. İki parti arasındaki bu birliktelik, seçim öncesi stratejik işbirliğine vurgu yaparak dikkat çekti.

Kaynak: İMECE GAZETESİ