Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahar Aydınlı, hasta memnuniyeti anketlerinde yüzde 95’in üzerinde bir oran yakaladıklarını belirterek elde edilen bu yüksek oranın, hastanede sunulan kaliteli sağlık hizmetlerinin bir yansıması olduğunu söyledi.

"BİZE GÜVENİN EN SOMUT ÖRNEĞİ"

Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin

Başhekim Doç. Dr. Aydınlı, "Mersin Şehir Hastanesi olarak, 24 saat kesintisiz hizmet sunuyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak deneyimli uzman hekimlerimizle vatandaşlarımızın sağlığını koruma görevimizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. yüzde 95'in üzerinde bir hasta memnuniyeti oranı yakalamış olmamız, hastalarımızın bizlere olan güveninin en somut göstergesidir" dedi.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR"

Doç. Dr. Aydınlı, bu başarıda emeği geçen sağlık çalışanlarına da teşekkür ederek, "Hastanemizi tercih eden tüm hastalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yüksek memnuniyet oranını, sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde yakaladık. Onlar, Mersin Şehir Hastanesi'ni sağlık hizmetlerinde en üst seviyeye taşımak için gece gündüz demeden çalışıyorlar" diye konuştu. 

Kaynak: Kadri Duman