Gündem

“Hayra motor şerre fren'

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Av. Mehmet Polat, yerel seçimlerle ilgili basın açıklaması yaparak, “Hayra motor, şerre fren olan bir siyaset anlayışı ile ilerleyeceğiz' diye konuştu. 

Abone Ol


Tuğçe DOKUMACI


Yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunan Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Av. Mehmet Polat, 2024 yerel seçimlerine hazır olduklarını söyleyerek, 'Mersin'imizin 805 mahallesindeki sorunları, sıkıntıları ele alıp çözüm yolları sunarak vatandaşımızın yalnız olmadığını hissettireceğiz' dedi.

İnanç, azim ve kararlılıkla 2024 yerel seçimlerine hazır olduklarını vurgulayan Başkan Polat, 'Her biri acil çözüm bekleyen bir çok problem var. Bu nedenle artık bir an evvel gerçek gündemlere odaklanmalı, Koskoca bir yangına bir bardak su dökmekten ibaret kalan göstermelik tedbirler yerine somut ve kalıcı adımlar mutlaka atılmalıdır'' ifadelerinde bulundu.


Hayra motor, şerre fren olan bir siyaset anlayışı ile ilerleyeceğini söyleyen Polat 'Ekim ayından itibaren Saadet Partisi'nin TBMM'de gündem belirleyen, iktidarı denetleyen, milletimizin sesi olması için şimdiden hazırlıkları ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. 'Milli Görüş Belediyeciliği'nin samimiyetini tekrar hissettireceğiz. Mersinimizin sorunlarını biliyoruz, çözüm yollarını da meclis grubumuzda dile getireceğimizden şüpheniz olmasın. 8 ay sonra mahalli seçimler var bu seçimler bizim için çok büyük önem arz ediyor. Sinemizdeki kardeşlik, teşkilatımızın hamurundaki inanç, azim ve kararlılıkla; 2024 yerel seçimlerinde milletimizin iradesinin asla algılarla dönüşmeyeceğini, hakikatin her zaman galip geleceğini, milletimizin gönlündeki ve zihnindeki bulunan yegane adresin Saadet Partisi olduğunu herkese ispatlayacağız. Her kapıyı çalacağız, Her eli sıkacağız, her yüreğe dokunacağız. Takatimizin sonuna kadar mücadele ederek yerel seçimlerden en büyük zaferleri elde edeceğiz inşallah. Mersin'imizin 805 mahallesindeki sorunları, sıkıntıları ele alıp çözüm yolları sunarak vatandaşımızın yalnız olmadığını hissettireceğiz' diyerek açıklamasını sonlandırdı.