Magazin

Karsu Dönmez ve Eşi Mike Schrama'dan Bebek Müjdesi Geldi!

Şarkıcı Karsu Dönmez, eşi Mike Schrama ile bebek beklediklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Hamilelik pozlarıyla mutluluğunu paylaşan Karsu, takipçilerinden yoğun tebrik mesajları aldı.

Abone Ol

Ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, eşi Mike Schrama ile birlikte bebek beklediklerini duyurdu. Hamile olduğunu sosyal medya üzerinden karnı burnunda paylaştığı pozlarla açıklayan Karsu, takipçileri tarafından kutlandı. Ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, uzun yıllardır süren aşkını Temmuz ayında Hollandalı sevgilisi Mike Schrama ile taçlandırmıştı. Şimdi ise çift, müjdeli bir haberle hayranlarının karşısına çıktı: Karsu, bebek bekliyor!

Bebek müjdesi

Karsu, hamilelik haberini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Ünlü şarkıcı, "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek" notunu ekleyerek mutluluğunu dile getirdi. Ayçiçeği tarlasında pozlar 34 yaşındaki Karsu, hamilelik dönemine ait karnı belirginleşmiş pozlarıyla dikkat çekti. Ayçiçeği tarlasında verdiği bu pozlara binlerce beğeni ve tebrik mesajı yağdı. Takipçilerinden gelen yorumlar arasında "Bazı güzel haberler", "Nasıl da yakışmış", "Tebrikler", "Sağlıkla kucağınıza alın" gibi ifadeler yer aldı. Karsu ve Mike Schrama'nın bu mutlu haberi, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Çiftin bebekleri için şimdiden heyecanla bekleniyor.