Magazin

Kerimcan Durmaz Yalan Makinesine Bağlandı: Cinsiyet Değiştirme İtirafı Olay Oldu

YouTuber Orkun Işıtmak'ın YouTube kanalına katılan Kerimcan Durmaz, yaptığı açıklamalarla gündemde yerini aldı. Durmaz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sorusuna verdiği cevapla da dikkatleri üzerine çekti.

Abone Ol

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın kanalında konuk olan Kerimcan Durmaz, yalan makinesine bağlanarak Işıtmak'ın sorularını yanıtladı. Durmaz, "Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı düşündün mü?" sorusuna da açıklık getirdi. Bununla birlikte, Hülya Avşar'ın programında kendisini rahatsız hissettiğini belirtti.

"HÜLYA AVŞAR'DAN RAHATSIZ OLDUN MU?"

Programdan aylar sonra Kerimcan Durmaz'dan itiraf geldi. YouTuber Orkun Işıtmak'ın konuğu olan Kerimcan "Hülya Avşar'dan rahatsız oldun mu?" sorusu üzerine "Çok severim bu arada kendisini ama o an bana sormuş olduğu sorular beni köşeye sıkıştırdı ve rahatsız oldum. Manipüle oldum" dedi.

Kerimcan konuşmasının devamında ise "O sorularla alakalı orada ben de rahatsız olmuştum biraz çünkü ne soracağını bilmiyordum söylememişti zaten o da akışta konuşacağını söylemişti. Ben de okey dedim ama o kadar yani soruların içerisinde cinsellik geçeceğinden haberim yoktu. Ne dediğimi bilmeden konuştum biraz zordu benim için" şeklinde konuştu.

Avşar o programda 'Kim bilir kaç tane evli erkek sana yürüdü' deyince Kerimcan önce bozulup sonra ise cümleyi "Beğendi diyelim" diyerek düzeltmişti.

CİNSİYET DEĞİŞTİRME SORUSUNU YANITLADI

Orkun Işıtmak programda, "Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı hiç düşündün mü?" sorusunu sordu. Durmaz ise "Evet. 15-16 yaşlarında ergenlik kısmındayken kafamda kurdum, düşündüm. Kendime sorular sordum ama en sonunda cinsiyet değiştirmememin benim için daha mutlu yaşayabilmek olduğuna karar verdim." dedi.