Mansur Yavaş: Adaylık konusunu zamanı geldiğinde konuşuruz Mansur Yavaş: Adaylık konusunu zamanı geldiğinde konuşuruz

Seren SABUNCU

CHP’den Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mersin’in tanınmış iş insanı MTSO eski başkanı Ayhan Kızıltan, “Sizlerin de desteği ile kentin her yönden gelişmesi, her yöresine ihtiyaçlara uygun, kaliteli eşit hizmet sağlamak amacındayım” dedi.

Kızıltan aday adaylığını şöyle duyurdu;

“Bildiğiniz üzere önceki dönem, yani 2018-2023 Yılları arasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptım.

Birlikte çalışmalar yaptık, birbirimizi iyi tanıyoruz; bu süreçte Mersin iş dünyasının ve sanayisinin gelişimi için yaptığımız birçok çalışmanın yanı sıra Mersin kentinin birliği, ayrıştırıcılığın yok edilmesi ve Mersin Halkının kaynaşması yönünde büyük çaba sarfettim.

Mersin'in her köşesini son derece iyi bilen bir Mersinli olarak eğitim, iş ve sosyal yaşamda ve  MTSO çatısı altında edindiğim tüm bilgi ve deneyim birikimimle Mersin'e Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmek arzusundayım.

Bu vesile ile sizlere CHP Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğumu bildirmek isterim.

Sizlerin de desteği ile kentin her yönden gelişmesi, her yöresine ihtiyaçlara uygun, kaliteli eşit hizmet sağlamak amacındayım.

Her şey gönlünüzce olsun.”

Kaynak: Seren Sabuncu