CHP'den istifa edeceği iddialarını kesin bir dille yalanlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Adaylık konusu ve şu an tartışılan tüm meseleler zamanı geldiğinde masaya yatırılıp konuşulacaktır." ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ, İSTİFA İDDİALARINI REDDETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda konuşacağı sırada kendisine son bir saat kala bilgi verilmesine sahnede sitem edince istifa iddiaları gündeme geldi. Yavaş'ın CHP'den ayrılacağı iddia edildi.

Habertürk'ten Fevzi Çakır'a açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, istifa iddialarını yalanladı. Yavaş, "Son günlerde kulis bilgisi olarak dolaştırılan mesnetsiz haber, köşe yazısı ve yorumlara maruz kaldığımı görüyorum. 'Yavaş partisinden ayrılacak, başka partiden aday olacak, farklı siyasi partilerle görüşüyor' şeklinde birçok asılsız iddiaya konu oluyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti

"ADAYLIK KONUSU ZAMANI GELDİĞİNDE GÖRÜŞÜLÜR"

''Ancak mevcut durumun gerçeğiyle, yazılanlar ve anlatılanlarla hiçbir ilgisi bulunmamakta. Adaylık konusu başta olmak üzere şu anda tartışılan tüm meseleler zamanına geldiğinde masaya yatırılıp konuşulacaktır. Fakat, bu asılsız iddiaların aynı kişiler tarafından kulis bilgisi olarak sürekli gündeme getirilmesinde haklı olarak kötü niyet arıyorum. Kirli siyasetin bir parçası olmayacağım.'' 

Kaynak: Haber Merkezi