Özel Haber

Maya Bozkurt, Mersin'de Bir Dizi İncelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt, Mersin’de bir dizi incelemede bulundu.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt, ilk olarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte Emirler Mahallesi İnsu Mevkiindeki ormanlık alanda düzenlenen 'Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz' etkinliğine katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen bu etkinlik, çevre temizliği ve farkındalık yaratmayı amaçladı.

Bozkurt, orman temizliği sonrası kısa süre önce faaliyete geçen Toroslar Gençlik Merkezini ziyaret etti. Burada spor salonunda eğitim alan genç sporcularla ilgilenen Bozkurt, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin’deki incelemelerini sürdüren Bozkurt, Türkiye'nin ilk Engelli Gençlik Merkezi olan Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi ve Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’nda da incelemeler yaptı. Ziyaret sırasında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz’den bölgedeki projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından, Maya Bozkurt, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’e kazandırılan yatırımların, şehrin gençliği ve sporuna önemli katkılar sunacağını belirterek, yatırımların hayırlı olmasını temenni etti.