Ahmet Sütcü

Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, şehirdeki eğitim kurumlarının güvenliğini artırmak amacıyla Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, "Güvenli Okul" kavramı ve okulların güvenliği üzerine detaylı bir fikir alışverişi yapıldı.

Mersin'de Çocuklar Deniz Yerine Süs Havuzlarını Tercih Ediyor Mersin'de Çocuklar Deniz Yerine Süs Havuzlarını Tercih Ediyor

Özellikle yeni eğitim öğretim yılına yaklaşılırken, tarafların okulların güvenliğini sağlamak için koordineli çalışmalarına devam edecekleri vurgulandı. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'e teşekkürlerini iletti. Durmuş, güvenli bir eğitim ortamının oluşturulmasında emniyet personelinin önemli katkıları olduğunu belirtti.

Kamil Karabörk de Fazilet Durmuş'a misafirperverliği için teşekkür etti. Ziyarette eğitim camiasıyla olan iş birliklerinin güçlenerek devam etmesi gerektiği belirtildi.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un görüşmesi ile şehirdeki eğitim ve güvenlik alanlarında yapılan ortak çalışmaların önemi vurgulandı.

Kaynak: Ahmet Sütcü