Özel Haber

Mersin Takımları Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2. Hafta Maçlarında Mücadele Etti

Mersin takımları ÇBK Mersin Gelişim ve Seçil Kauçuk Mersin Basketbol, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2. haftasında sahadan mağlup ayrıldı. ÇBK, Kırklareli Fen Bilimleri’ne 83-76 yenilirken, Seçil Kauçuk ise Turgutlu Belediyespor’a 75-68 mağlup oldu.

Abone Ol

Kadri Duman

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2. hafta geride kalırken, Mersin takımları sahada güçlü rakiplerine karşı ter döktü. 21 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanan maçlarda Mersin’i temsil eden iki takım, zorlu karşılaşmalar sonrası sahadan mağlup ayrıldı.

ÇBK Mersin Gelişim, Kırklareli Fen Bilimleri'ne Karşı Zorlandı

ÇBK Mersin Gelişim, Kırklareli Fen Bilimleri ile oynadığı mücadelede güçlü bir performans sergilemesine rağmen 76-83’lük skorla rakibine yenildi. Maçın başından itibaren çekişmeli geçen karşılaşmada, ÇBK Mersin Gelişim, son çeyrekte rakibinin ataklarına direnemedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

Seçil Kauçuk Mersin Basketbol, Turgutlu Belediyespor Karşısında Mağlup

Bir diğer Mersin temsilcisi Seçil Kauçuk Mersin Basketbol ise Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 75-68’lik skorla kaybeden Seçil Kauçuk, özellikle maçın son bölümünde rakibin hücumlarına karşılık veremedi. Mersin temsilcisi, bu mağlubiyetle 2. haftayı da galibiyetsiz kapatmış oldu.