Ahmet Sütcü

Partinin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekilerek, “Bir sabah uyandık ve ülkemiz eskisi gibi değildi. Uyuşturucu ve dolandırıcı çeteleri tarafından zaptedilmiş, kurumlarına farklı cemaat adamları yerleştirilmiş, tüm sistemlerin çürüdüğü bir kâbusun içinde bulduk kendimizi” denildi.

Maya Bozkurt, Mersin'de Bir Dizi İncelemelerde Bulundu Maya Bozkurt, Mersin'de Bir Dizi İncelemelerde Bulundu

Açıklamada, ülkenin çürüyen yapısı ve sistematik sorunlarına değinilerek, “Her gün bundan daha kötüsü olamaz diye kendimizi avuturken, daha da kötüleşen bir tablo ile karşı karşıyayız” ifadeleri kullanıldı. Partinin açıklamasında özellikle bebek ölümlerine dikkat çekildi ve “Bu ülkede yeni doğmuş bebekler hastanelerde 8 bin TL karşılığında öldürülüyor, bu apaçık bir soykırım” denilerek yaşanan trajediler gündeme taşındı.

Zafer Partisi ayrıca, son bir ayda yaşanan kadın cinayetleri, çocuk istismarları ve şiddet olaylarına vurgu yaptı ve suçluların ceza almadığına dikkat çekti. “Türk milleti, 2024 Türkiye’sinde hayatta kalma savaşı veriyor. Bu ülke, bu kadar rezilliğe hiç şahit olmamıştı” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdiler.

Açıklama, “Eğer bu gidişata dur demezsek, yarın öldürülecek bebek, organı satılacak anne, kanı satılacak baba sizin ailenizden olacaktır” sözleriyle uyarıda bulunarak son buldu. Parti, Türk milletini Atatürk’ün sözlerini hatırlatarak “Bağnazlık seni parçalamaya kalksa da başını vereceksin, fakat eğilmeyeceksin” diyerek halkı silkelenmeye ve kendine gelmeye davet etti.

Kaynak: Ahmet Sütcü