Özel Haber

Mersin’de Belediye Otobüslerinin Hızı Tedirginlik Yaratıyor

Mersin'de belediye otobüslerinin hız ve ani frenleri, yolcular arasında tedirginlik yaratıyor. Vatandaşlar, bu durumun trafik yoğunluğunun da etkisiyle tehlikeli hale geldiğini belirtiyor.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Mersin'de belediye otobüslerinin hızı ve ani manevraları, şehirde yaşayan vatandaşlar arasında endişeye yol açıyor. Özellikle ayakta seyahat eden yolcular, bu tür durumlarda dengelerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Trafik yoğunluğunun sıkça yaşandığı Mersin caddelerinde, belediye otobüslerinin bu şekilde hız yapması, olası kazalara sebebiyet vermesi ihtimaliyle vatandaşları endişelendiriyor.

Bu duruma dikkat çeken vatandaşlardan Derya Yeşil, "Belediye otobüsleri bazen çok hızlı oluyor. Dönüş yaptığı anlarda ayakta olan yolcular güçlükle tutunuyor, bazen de çok ani frenler oluyor. " diyerek yaşadığı tedirginliği dile getirdi.

Bir başka vatandaş Ayşe Yiğit ise “Mersin’de trafik çok yoğun ve tehlikeli. Bu kadar büyük araçların daha kontrollü gitmesi gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.