Özel Haber

Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı 4. Yılını Kutluyor: "Kadın Emeği Etkinliği"

Mezitli Belediyesi, 8 Mart'ta dört yıldır faaliyet gösteren Sanat Çarşısı'nın yıldönümünü ve Kadınlar Günü'nü "Kadının Emeği Etkinliği" ile kutlamaya tüm halkı davet ediyor.

Abone Ol

Gamze Nur Yavuz

Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Sanat Çarşısı'nın 4. yıl dönümünü özel bir etkinlikle kutlamak üzere vatandaşları davet ediyor.

8 Mart 2020 yılında kadınlar gününde kapılarını açan ve kısa sürede bölgenin kültürel hayatına renk katan Sanat Çarşısı, "Kadının Emeği Etkinliği" ile kadınların toplumdaki yerini ve önemini vurgulayacak.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu etkinlik, Menderes Mahallesi, Denizhan 1 Karşısı'nda bulunan Sanat Çarşısı'nda düzenlenecek.

Etkinlikte, kadın sanatçıların ve zanaatkârların el emeği göz nuru eserleri sergilenecek ve kadın emeğinin değeri üzerine farkındalık yaratacak etkinlikler yer alacak.

Belediye tarafından yapılan duyuruda, bölge halkının ve sanatseverlerin bu özel günde bir araya gelerek, sanatın ve emeğin kutlanacağı bir gün geçirmesi bekleniyor.