Özel Haber

Muhtar Memet Bingöl Yeniden Aday

Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Memet Bingöl, yeniden muhtar adayı olduğunu duyurdu. 25 yıldır muhtar olan Bingöl, mahallesine kazandırdıklarını tek tek anlattı ve İmece Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sinan Koç’a da bu süre zarfında destek verdiği için ayrıca teşekkür etti.

Abone Ol

Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Memet Bingöl, “Mahalle sakinlerime, tekrardan muhtar adayı olduğumu duyuruyorum. Mahallemizin huzuru ve güvenliği için yıllardır  yanımda olup bana destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yeniden yanımda olup desteklerinizi bekliyorum” diyerek Mustafa Kemal Mahallesi’ne yeniden talip olduğunu söyledi.

Halihazırda muhtar olan ve yeni dönem için de muhtar adayı olan Memet Bingöl, muhtar olduğu süre zarfında mahallesine kazandırdıklarını şöyle anlattı; “Mustafa Kemal Mahallesi 1999’da Demirtaş’a bağlıydı, mahalleme daha iyi hizmet gelmesi için 2000 yılında Mahalleyi Demirtaş’tan ayırdık ve mahallenin ismini kendim önerdim. Ve Mahallenin adını Mustafa Kemal adını verdik. Mahallemize Sinan Koç’un çok büyük destekleri oldu. Ve 2000 yılında yeniden İmar çalışmasını yaptık. Küçük parsellere izin vermedik yüksek kat planı yaptık. Mahallemizde okul yoktu okul yaptık. Okulumuzun adı da Mustafa Kemal İlkokulu ve ortaokulu adını verdik. Mahallemize Cami yaptırdık. Mahallemizde sağlık ocağı yoktu onu yaptırdık. Mahallemize pazar getirdik. Şimdi Büyükşehir tarafından Bim’in karşısından 1 dönümlük yer alındı, taziye evi yapılacak. Birinci katı taziye evi ikinci kat kültür merkezi yapılacak. Daha çok çalışıp daha güzel işler başaracağım.”