Seren SABUNCU

CHP İl Başkanlığı Örgüt Buluşması Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Burada konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vatandaşı, kirli propagandalar inanmamaları konusunda uyardı. Hiçbir şeyin bitmediğini söyleye Seçer, herkesi sandığa gidip oy kullanmaya davet ederek, 'Haydi Mersinliler Sayın Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapalım' dedi.

Ankara’da Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu görüşmesi devam ediyor Ankara’da Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu görüşmesi devam ediyor

Başkan Seçer, 'Terörist yaftası yapıştırılan bu başkanlardan sevgiden başka bir şey çıkmaz. Bizden terörist çıkartamazsınız. Bırakın artık bu kirli propagandaları' diyerek her fırsatta CHP'ye terörist diyenleri ikaz etti.

Mersinlilerden Kılıçdaroğlu'na oy isteyen Seçer, 'Mersin küçük Türkiye'dir. Her renk var burada. Kardeş gibi yaşıyoruz. Etnik kimliğe bakılmaz burada. Buraya nifak tohumları atamazsınız. CHP olarak birlikte yol yürüdüğümüz partiler ile ülkenin geleceği için birleştik. Sevgili mersinliler vicdanınızı dinleyin, yalan haberlere montajlara bakmayın siz. Biz kavga etme peşinde değiliz, biz refahın peşindeyiz. Bu bir haftalık süreç içerisinde de beraberce çalışalım, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapalım. Tekrardan sandığa gidelim. Hiçbir şey bitmedi henüz. Kazandık havasına girenler var. Aldırış etmeyin onlara. Sandığa mutlaka gidelim' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi