Özel Haber

Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi Final Maçına Hazır

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi 2023-24 Sezonu PlayOff Finali Heyecanı Başlıyor. Büyük final, Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi ile J&M Çanakkale Belediyespor Arasında gerçekleşedek.

Abone Ol

Devrim KARTAL

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi 2023-24 Sezonu playoff final maçında, Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi ile J&M Çanakkale Belediyespor karşı karşıya geliyor!

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nin 2023-24 sezonu büyük bir heyecanla devam ediyor! Sezon boyunca mücadeleci ve etkileyici performanslarıyla dikkat çeken takımlar, şimdi PlayOff finalinde karşı karşıya geliyor. 

Mersin Üniversitesi İstanbul deplasmanında Basketbol Feneri karşısında galip gelerek Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde Finali kazandı. 

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde grubunu lider bitiren ve son 16 turu çeyrek final yarı final maçlarında galibiyet gelen MEÜSK, şampiyonluk kupasına doğru adımlarını attı.

Bu unutulmaz finalde Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi ve J&M Çanakkale Belediyespor, zafer için ter dökecek. Final karşılaşması tek maç üzerinden oynanacak maçı kazanan takım 2023-2024 KBBL şampiyonu olarak kupanın sahibi olacak.

Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi ve J&M Çanakkale Belediyespor arasındaki mücadele, 4 Nisan 2024 tarihinde saat 17.00'de İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Bu muhteşem karşılaşma, basketbol tutkunlarının heyecanını doruk noktasına çıkaracak.

Bu maç, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi yayın organı TBF TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek.