Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, sosyal medya üzerinden "Mersin, bir mesajınız VAR" başlıklı bir video paylaşarak, şehirle olan kişisel bağını ve siyasi vizyonunu anlattı.

Videoda, Mersin'in kendisi için özel bir yer olduğunu belirten Soydan, "Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğimi kazandığım eşsiz bir diyardır Mersin" ifadelerini kullandı.

"Eşsiz bir Mersin hayalim var"

Adsızghjhgvjm

Soydan, videodaki konuşmasında Mersin'deki hayat yolculuğunu anlatarak, şehirle olan duygusal bağını vurguladı:

"Kıymetli hemşehrilerim, Mersin'in hepimiz için ayrı bir yeri vardır; elbette benim için de öyle. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğimi kazandığım eşsiz bir diyardır Mersin. Hayat arkadaşımla bu şehirde tanıştım, dostlarımı bu şehirde buldum ve bazı büyük acıları da bu şehirde yaşadım. Her bir ilçesinin hayatımda ayrı bir anısı var. İlk öğretmenim ve ilkokul arkadaşlarım Silifke Taşucu'nda hayatıma dokundu. Toroslar 19 Mayıs Lisesi'ndeki unutulmaz anılarım hâlâ dün gibi aklımda. İş hayatımda başarıyı Mersin'de yaşadım. Siyasette de merdivenleri yine bu şehirde birer birer çıktım." 

Adsızdrfhghjm

Serdar Soydan: "Eşsiz bir Mersin hayalim var. İlk dönme dolaba bindiğim Tarsus Şelalesi'nin çok daha güzel olması için çalışmalar yapmak istiyorum. Adım adım arşınladığım Mersin sahilinin ülkemizde ve hatta dünyada parmakla gösterilen bir yer olmasını istiyorum."

"Mersin için sorumluluk alıp başlıyorum. Ben varım!"

Adsızfjhgfj

"9 Mart'ta eşsiz bir Mersin hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için uygulayacağımız projelerimizi siz kıymetli hemşehrilerimizin takdirlerine sunacağım. Her bir vatandaşımıza özel, özgün ve değerli projelerimiz var."

Mersin'in Tarihi Hazinesi: Olba Antik Kenti Mersin'in Tarihi Hazinesi: Olba Antik Kenti

 "Mersin için sorumluluk alıp başlıyorum. Ben varım!" diyerek sözlerini tamamlayan Soydan, seçim sürecindeki iddialı duruşunu ve şehre olan bağlılığını ortaya koydu.

Kaynak: İMECE GAZETESİ