Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin

Devrim Kartal

Mersin'de düzenlenen "1. Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası", heyecan dolu maçlara sahne oldu. Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen turnuva, gençlerin sporla buluşmasına ve yeteneklerini sergilemesine imkan tanıdı. 19-24 Mayıs tarihleri arasında 15 erkek ve 2 kadın toplam 17 takımın mücadele ettiği turnuva, sona erdi ve şampiyonlar belli oldu.

Kadınlarda Galatasaray A takımı birinci olurken, ikinciliği Galatasaray B takımı elde etti. Erkeklerde ise Mersin Demirspor birinci sırayı alırken, Yenişehir İdman Yurdu takımı ikinci oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara ödülleri Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, TOHM-SEM Şube Müdürü Ufuk Akbaş ve Spor Faaliyetleri Birimi Şefi Yeşim Karatağ tarafından takdim edildi.

Galatasaray A takımı ve Mersin Demirspor'un şampiyonlukları, sporun gençler arasında yayılması ve toplumda sağlıklı bir yaşam bilincinin gelişmesi adına önemli bir adım oldu. Özgecan Aslan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen bu mücadele dolu turnuva, gençlerin sporla buluşması ve yeteneklerini geliştirmesine olanak sağladı.

Kaynak: Devrim Kartal