Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Örnek Davranış Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Örnek Davranış

Kadri Duman

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK’ın düzenlediği 2204 D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda büyük bir başarıya imza atan Hadiye Kuradaci Bilim ve Sanat Merkezi’nden Altay Aksoy’u ve danışman öğretmeni Ahmet Kılıç’ı tebrik etti.

Öğrencimiz Altay Aksoy ve danışman öğretmeni Ahmet Kılıç, hazırladıkları proje ile Türkiye finalinde Tarsus’u temsil etmeye hak kazandı. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, yaptığı açıklamada "Öğrencimiz Altay Aksoy ve danışman öğretmeni Ahmet Kılıç'ı bu büyük başarılarından dolayı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Tebrik mesajında, "Hava ve İklim alanındaki projesi ile Türkiye Finalinde bizi temsil etmeye hak kazanan Hadiye Kuradaci Bilim ve Sanat Merkezi öğrencimiz Altay Aksoy ve Danışman Öğretmenleri Ahmet Kılıç'ı tebrik ederim" sözlerine yer verildi.

Altay Aksoy ve Ahmet Kılıç’ın projesi, iklim değişikliği ve hava kirliliği konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Türkiye finalinde Tarsus’u temsil edecek olan projeleri ile büyük gurur yaşayan okul yönetimi, öğrencilerine ve öğretmenlerine desteklerini sundu.

Kaynak: Kadri Duman