Kadri Duman

Yenişehir, yerel seçimlere hazırlanırken, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Gencer Baykul ve belediye meclis üyesi adayları, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekip, geçtiğimiz günlerde Yenişehir’in en hareketli noktalarından olan Barbaros Mahallesi, Göçmen Balık Pazarı ve Eğriçam Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, yerel esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Yoğun Bir Günün Ardından Sosyal Medyada Mesajlar

TİP İl Örgütü üyeleri ve Belediye Başkan Adayı Baykul, ziyaretlerini aynı gün içerisinde gerçekleştirdi. Ziyaretler, esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler içerdi ve Baykul, Yenişehir’i birlikte yönetme sözü verdi. Günün anılarını sosyal medyada paylaşan TİP, Eğriçam Semt Pazarı’nda çekilen fotoğraflarla birlikte, yerel halkın yüzlerindeki gülümsemeleri ve emek veren elleri vurguladı.

Street Workout Freestyle Türkiye Şampiyonası Mersin’de Street Workout Freestyle Türkiye Şampiyonası Mersin’de

Sosyal medya paylaşımında, “Eğriçam Semt Pazarı’nda gülen yüzlerle, emek veren ellerle sohbet edip planlarımızı anlattık. Yenişehir için, yeniden kurulacak kent yaşamı için belediye başkan adayımız Gencer Baykul ve belediye meclis üyesi adaylarımızla durmak bilmeden sokaklardayız #DeğişmekŞart” ifadeleri kullanıldı.

G If O6 Dc W Y A A U9 Si

Yenişehir’in Geleceği İçin Planlar

Gencer Baykul ve TİP ekibi, Yenişehir’in geleceğine dair planlarını, esnaf ve vatandaşlarla paylaşarak, onların görüş ve önerilerini de dinledi. Belediye başkan adayı Baykul, Yenişehir’in sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik somut çözüm önerileri sunarak, yerel halkın yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Kaynak: İmece Gazetesi