Astroloji

Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: Dikkat, at izi it izine karışıyor!

Astrolog Dinçer Güner 16 Aralık burç yorumlarını paylaştı. Güner, sosyal medya hesabından paylaştığı "At izi it izine karışıyor" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

Abone Ol

"Güneş ile Neptün arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 4 gün.

Fiziksel olarak yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Ruh haliniz pek neşeli olmayabilir, oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci yaşamak isteyebilirsiniz. Başkaları ile çatışmaya girmek istemezsiniz, size dıştan gelen etkilere tam olarak nasıl yanıt verdiğiniz de çok belirgin olmaz. 

Akıl karışıklığı ve isteksizlik bu transitin en göze çarpan etkilerindendir. Bugün sahip olduğunuz hedefler, beklentilerle, yapmanız gereken şeyler arasında bir ikilem olabilir ya da gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle aldanmalara, aldatılmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Kendimizi kurban edebileceğimiz koşullar söz konusu olabilir, kendimizi gereksiz yere feda edebiliriz. Yaşam hedeflerinizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizliklere, karmaşalara düşülebilir. Bugünler kariyerinizi ilgilendiren konularda majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun değildir. 

Enfeksiyonlara, zehirlenmelere, yanlış teşhislere açık zamanlardayız, dikkatli olunması gerek. Kendimizi adeta sisli bir yolda yürüyor gibi hissedebiliriz, önümüz görmekte zorlanırız. At izinin it izine karıştığı zamanlardır, neyin gerçek- neyin yanlış olduğunu anlamak çok kolay olmaz..."