Astroloji

Ünlü astrolog yorumladı! Venüs ile Jüpiter karşı karşıya...

Astrolog Dinçer Güner 8 Aralık burç yorumlarını paylaştı. Güner, “Her şeyin fazlası zarar - sevginin bile!” başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

Abone Ol

"Venüs ile Jüpiter karşı karşıya. Etki süresi 4 gün.

İlişkilerde ve finansal konularda aşırıya kaçma eğilimine neden olabilir. Büyük beklentiler ve abartılı romantik idealler yaratabilir. Bu dönemde başlayan ilişkiler, büyük tutkular ve heyecanlarla dolu olabilir, ancak zamanla bu büyük beklentilerin sürdürülebilir olup olmadığı sorgulanabilir.

Finansal olarak, harcamalarda ve yatırımlarda aşırılığa gitme eğilimine işaret eder. Lüks harcamalar, büyük finansal riskler veya abartılı cömertlik gösterileri söz konusu olabilir. Sevgi çok yetmeyebilir; daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak, ilgiyi üzerinizde görmek isteyebilirsiniz. Şekerli gıdaları canınız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir.,

Aşk konusunda, duygusal meselelerde abartılı davranışlar sergileyebilir, her türlü konuyu abartabilirsiniz. Lüks ve pahalı alışverişler yapabilir, değerli ürünler hediye edebilir veya alabilirsiniz. Bugün harcamalarınız çok müsrifçe olabilir. Yapacağınız alışverişlerde daha parlak ve canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Bugün çalışan olarak yöneticilerinizi, partnerinizi memnun etmek çok kolay olmayabilir. Tembellik yapmak isteyebilir, sadece keyif veren konulara yönelmek isteyebiliriz."