Özel Haber

Yeni Mersin İdman Yurdu, Diyarbekirspor’la Zorlu Maçta Karşı Karşıya!

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 7. hafta maçında heyecan dorukta! Yeni Mersin İdman Yurdu, deplasmanda Diyarbekirspor'a konuk olacak. Zirve mücadelesinin önemli karşılaşmasında her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

Abone Ol

Kadirye Ahatoğlu Çoban

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'da bu hafta Mersin taraftarının gözü bu maçta olacak. Ligte kalmayı hedefleyen şehrimizin kulübü Yeni Mersin İdman Yurdu, Diyarbekirspor'a konuk olacak. Seyrantepe 2 Nolu Çim Saha'da oynanacak bu kritik maçta her iki takım da üç puan için mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta Somaspor'u konuk ettiğimiz müsabakayı 1-0 galibiyetle kapatmış ve ligde kalma mücadelesinde çok önemli 3 puanı hanemize yazdırmıştık. Ligde 4 puanla 15. sırada yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu için Diyarbekirspor karşılaşmasında alınacak olası 3 puanla birlikte 13. sıraya tırmanıp ligde kalma yolunda emin adımlarla ilerlemek ana hedef. 

Karşılaşma, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen iki ekip için büyük bir öneme sahip. Maç, Pazartesi günü saat 15:00'de Seyrantepe 2 Nolu Çim Saha'nda oynanacak ve stadın fiziki şartlarının yeterli olmamasından dolayı Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarları stadyuma alınmayacak.