Ahmet Sütcü

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilciliği'nin iş birliğiyle düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo İl Birinciliği sona erdi. Organizasyona il genelinden 260 sporcu katılım sağladı.

Sporcular büyük bir heyecan ve rekabet içinde geçen mücadelelerinde, yeteneklerini sergileyerek derece elde etmek için ter döktü. Seçmeler, sporcular arasındaki çekişmeli mücadelelere sahne oldu ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Ödül töreni ise en heyecan verici anlardan biriydi. Dereceye giren sporculara ödüllerini, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Tay, Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Doğan, Mezitli Spor Salonu Tesis Amiri Taner İnal, Antrenörler ve Hakemler takdim etti.

Mersin’de Kışlık Hazırlıkları Başladı: Pazar ve Manavlarda Yoğunluk Arttı Mersin’de Kışlık Hazırlıkları Başladı: Pazar ve Manavlarda Yoğunluk Arttı

Mezitli Spor Salonu'nda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo İl Birinciliği, sporseverler tarafından ilgiyle takip edilirken, katılımcılar arasındaki dostluk ve fair-play ruhu da organizasyonun önemli unsurlarından biri olarak öne çıktı.

Kaynak: Ahmet Sütcü