Siyaset

Arzu Erdem, MHP'den İstifa Etti

MHP eski milletvekili Arzu Erdem, "Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum" açıklamasında bulundu.

Abone Ol

MHP'li eski milletvekili Arzu Erdem, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Erdem, "Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum" dedi.

Erdem, "Bu vesileyle, bende emeği bulunan başta saygıdeğer Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, kıymetli büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, 20 yıldır omuz omuza mücadele ettiğim, iyi günde ve kötü günde birlikte hareket ettiğim, partinin her kademesinde görev almış ve almakta olan dava arkadaşlarıma, Ülkü Ocaklarımızın Genel Başkanı ve bugüne kadar görev almış ve almakta olan Ülkü Ocakları mensubu kardeşlerime ve yine toplumun her kesiminden, siyasi görüş fark etmeksizin şahsıma teveccüh gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.