Çorum'da metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti.

Evinde yakınları tarafından hareketsiz yatarken bulunan Yakup Doğan (67) sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cenaze, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Mimar Sinan 1. Cadde'deki evinde 20 Aralık'ta yakınları tarafından bulunan Doğan, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle yoğun bakım servisinde tedaviye alınmıştı.

GÜNDEM HABERLERİ

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yüzyılın Dönüşümü programında yaptığı açıklamada, "350 bin konutu dönüştüreceğiz. 1.5 milyon destekle evler yapılacak. Ödemeler evler tamamlandıktan sonra başlayacak" dedi. Erdoğan, İstanbul adayının da yakında açıklanacağını duyurdu.

- Kocaeli'de fırtına nedeniyle deniz taştı, otomobillerin üzerine ağaç devrildi.

- İstanbul Büyükçekmece'de bir apartmanın önünde el bombası bulundu. El bombası, yapılan incelemenin ardından bomba imha ekipleri tarafından alındı. Polis, konuyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

- Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi Sağlık Bakanlığı'na bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.

- Şarkıcı Atilla Taş barda karıştığı olay sonrası polise mukavemet gösterince tutuklandı.

- MHP lideri Devlet Bahçeli, sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerler için taziye mesajı paylaştı. Bahçeli, "Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir" dedi.

Antalyaspor efsanesi Yarkın Böke hayatını kaybetti Antalyaspor efsanesi Yarkın Böke hayatını kaybetti

- Grönland, Danimarka'dan bağımsızlığını ilan etme yolunda yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. 

Kaynak: İmece Gazetesi