Ebru DOST


Kültür Mahallesi Kilise civarı bir apartman dairesinde yaşanan olayda 2 çocuk annesi olan Hülya G. canına kıydı. Sesleri duyan mahalleli, polise ve sağlık ekiplerine haber verirken yakınları elim olaydan dolayı sinir krizi geçirdi.

Acı olaydan önce 2 çocuk annesi Hülya G nin sosyal medya hesabından yayınladığı 'veda mektubu' başlıklı paylaşım dikkat çekti. Hülya G. vedasında, yaşamış olduğu birçok acı ve kırgınlıkların olduğunu söyleyerek hakkını helal etmediği isimleri sıraladı. 2 çocuk annesi kadın, çocuklarını annesine emanet edip fotoğraflarının paylaşılmamasını istedi.

İşte Hülya G.'nin veda yazısı: 'Yazı yazmayı pek beceremem çoğu şeyi beceremediğim gibi. Çocukluğumdan bu yana birçok sıkıntı çektim ve artık ne sorun ne yanlış ne hainlik kaldıracak halim var. Kendimi ruhsuz, gününü geçirmek zorunda olan birisi gibi hissediyorum. Çok acı çektim, şuan da durumum iyi ama zamanında yaşadığım kötülükleri aşamıyorum ve anksiyete krizleri geçiriyorum kimseye yansıtmadan. Psikolojim bozuk dediğimde inanmayıp daha da üstüme gelenlere teşekkür ederim. İllaki bu şekil de mi iyi olmadığımı belli etmek zorundaydım bilmiyorum. Ölsem dahi kalbimin kırgınlığını kinini öfkeyi bir kenara bırakamadığım bir kaç kişi var. Ölmek üzereyken bile hakkımı helal edemediğim insanlar var ve bunların ismini tek tek yazacağım. Ayrıca beni bu hale getiren sorunlara teşekkür ederim bundan sonra ne üzüntü nede sevinç yaşayacağım. Sizlerden ricam resimlerimi paylaşmayın annem üzülür.

'H.D, D.C, O.Y, A.Y, Ç.A, A.O.' Bu insanlara hakkım ne bu dünya da ne de diğer dünya da hakkım helal değildir. Maalesef kalbimde ve beynimde aşamadığım derin yaralar açtılar. Gözümden sakındığım oğlum önce Allah'a sonra annem Yasemin A.'ya emanettir. Tek isteğim, bizlere baktığından çok daha iyi bakıp yetiştirmesi. Benden hatıra olan paşam Poyraz Y., beni seven herkese emanet. Eksikliğimi hissettirmeyin ona. Geride kalan herkese hakkım helal hoş olsun Allah'a emanetsiniz. Kızım ve oğlumdan çok özür dilerim ben başaramadım sizi hep izliyor olacağım'

Bursa'da Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kıran Müdür Açığa Alındı Bursa'da Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kıran Müdür Açığa Alındı
Editör: Haber Merkezi